0727.277.433

Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 228, Bl. 45, Sc. B, Et. 3, Ap. 42, Interfon 42 , sector 2, București, Romania

  • facebook
  • twitter
  • googlePlus
  • pinterest
  • generic-social-link
  • linkedin

©2017 by Bondarencu Georgeta-Cabinet individual de psihologie. Proudly created with Wix.com

Politica de confidențialitate

În această secțiune veți găsi informații despre modul cum se asigură confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, modul și scopurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați în interacțiunea cu site-ul www.psihoterapeutultau.com. Acest site este gestionat de Cabinet individual de psihologie – Bondarencu Georgeta (CIP-BG), adresa de e-mail de contact este psihoterapiegetabond@gmail.com, tel: 0727277433.

Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată=orice persoană fizică care se află pe teritoriul UE”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această politică de confidențialitate se referă la datele cu caracter personal ale oricărei persoane fizice care ne contactează și se aplică datelor si informațiilor colectate prin intermediul site-ului nostru web, , precum și tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail sau prin alte contacte off-line.

CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL VIZATE:

Datele personale pe care le prelucrăm sunt: nume, prenume, vârstă, adresă, adresa de e-mail, număr de telefon, IP.

Când vizitați site-ul, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dumneavoastră, cum ar fi informații despre browser, adresa IP, fus orar și unele cookie-uri instalate pe dispozitiv.

 

Folosim Google Analytics pentru a ne ajuta să înțelegem cum utilizează clienții noștri site-ul – puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizează informațiile dvs. personale aici: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/ . De asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Vă rugăm să consultați și secțiunea privind Politica de cookie-uri.

SCOPUL PENTRU CARE COLECTĂM DATE PERSONALE

Solicităm și prelucrăm date personale pentru:

  • Transmiterea de newslettere, invitații, informații, reclame și altele asemenea cu privire la articolele publicate pe blogul de pe site-ul www.psihoterapeutultau.com;

  • transmiterea de materiale, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață și altele asemenea;

  • înscrierea pe site-ul nostru, oferirea de răspunsuri la întrebările clienților din secțiunea de contact;

  • efectuarea unei programări online pe site-ul nostru;

  • transmiterea de oferte promoționale și produse gratuite;

  • evaluarea serviciilor oferite;

  • monitorizarea traficului și îmbunătățirea continuă a conținutului site-ului;

  • crearea audiențelor personalizate în platforma Facebook pentru ca dumneavoastră  să primiți reclame relevante din partea noastră, numai în cazul în care v-ați dat acordul explicit în platforma Facebook;

  • crearea audiențelor similare (profil potențial client), în regim intern, cu ajutorul platformei Facebook ADS sau Google Adwords;

TEMEIURILE PRELUCRĂRII

CIP-BF are dreptul de a prelucra date personale pentru scopurile prezentate mai sus:

  • pentru că v-ați dat consimțământul expres în acest sens;

  • pentru că prelucrarea datelor este necesară pentru a face posibilă urmărirea interesului legitim al CIP-BG de a oferi servicii de psihoterapie si psihologie;

  • pentru că prelucrarea datelor personale este necesară pentru încheierea unui contract;

  • ca urmare a unei cereri a dumneavoastră înainte de intra într-un contract.

DURATA DE STOCARE ȘI PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Prelucrăm și stocăm datele personale pe durata necesară îndeplinirii scopurilor pentru care datele au fost colectate și în orice caz pe perioada impusă de reglementările legale aplicabile.

Ne propunem să revizuim și să actualizăm periodic baza noastră de date astfel încât să nu stocăm date care nu mai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate. Datele colectate exclusiv în scop de marketing vor fi revizuite, ca principiu, o dată la 2 ani.

FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dumneavoastră, CIP-BG vă solicită să furnizați toate categoriile de date cu caracter personal necesare în scopurile menționate mai sus, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să vă furnizăm serviciile solicitate).

TRANSMITEREA DATELOR CĂTRE ALTE PERSOANE

Ca regulă generală, nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terți, colectate în mod direct (off-line).

Datele dumneavoastră cu caracter personal colectate on-line, pe site-ul nostru, pot fi stocate în bazele de date ale Wix.com și aplicații generale WIX.com. Ele stochează datele dumneavoastră pe servere securizate protejate de firewall.

CUM COMUNICĂM CU DUMNEAVOASTRĂ

Vă putem contacta pentru a vă informa cu privire la contul dumneavoastră, pentru a rezolva problemele contului dumneavoastră, pentru a rezolva un litigiu, pentru a colecta taxele sau sumele datorate, pentru a vă exprima opinia prin intermediul unor sondaje sau chestionare, pentru a trimite actualizări despre cabinetul nostru sau, vă contactăm pentru a vă aduce la cunoștință Termenii și condițiile utilizării site-ului nostru, legile naționale aplicabile și orice acord pe care îl avem cu dumneavoastră. În acest scop, vă putem contacta prin e-mail, prin telefon, prin mesaje text sau prin poștă.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

În calitate de persoane vizate, RGPD vă conferă o serie de drepturi, printre care:

  • Dreptul de acces – aveți dreptul de a obține din partea CIP-BG in calitate de operator de date cu caracter personal, confirmarea că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;

  • Dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține de la CIP-BG rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc dacă acestea sunt inexacte;

  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – aveți dreptul să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate);

  • Dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu atunci când contestați exactitatea datelor dumneavoastră, pe perioadă necesară operatorului să verifice exactitatea datelor);

  • Dreptul la opoziție – aveți dreptul sa vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în condițiile și limitele stabilite de lege;

  • Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul sa primiți datele cu caracter personal care va privesc și pe care le-a furnizat CIP-BG, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise altui operator.

Puteți să vă exerciți drepturile menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi prin trimiterea unui e-mail către CIP-BG, in calitate de operator de date cu caracter personal, la adresa psihoterapiegetabond@gmail.com .

  • Aveți, de asemenea, dreptul pentru a înainta o plângere la Autoritatea Națională pentru Supravegherea și Protecția Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

COOKIES ȘI ADRESE IP

În urma vizitării unui site sunt colectate automat anumite date de tip cookies sau IP. Conform legislației în vigoare, din Mai 2012, fiecare site este obligat să informeze vizitatorii despre cookies și să ceară permisiunea de a le folosi.

Cookies sunt fișiere mici de text care se salvează în computerul dumneavoastră atunci când vizitați un site. Aceste fișiere permit site-ului vizitat să salveze preferințele dumneavoastră și fac accesarea site-urilor mai ușoară, de exemplu atunci când salvați anumite date pe care le-ați introdus nu mai este nevoie să le introduceți la următoarea vizită a site-ului.

TIPURI DE COOKIES

  • Cookies temporare și permanente

  • Cookies temporare se șterg automat atunci când închideți programul de navigare pe internet (browser). Sunt numite ‘session cookies’.

  • Cookies permanente rămân în hard disk-ul computerului chiar și după ce ați închis browser-ul.

Cookies permanente includ:

  • Cookies funcționale sau tehnice: acest tip de cookies este folosit pentru a salva datele de logare de exemplu sau conținutul coșurilor de cumpărături dacă faceți cumpărături online.

  • Cookies non-funcționale: acest tip de cookies înregistrează comportamentul dumneavoastră ca vizitator al unui site.

Tipuri de cookies non-funcționale:

  • Cookies directe. Acest tip de cookies este pus pe hardul computerului dumneavoastră de către site-ul pe care îl vizitați. Este folosit în principal pentru a înregistra produsele pe care le-ați vizitat pentru a vă oferi la următoarea vizită rezultate conform vizitei precedente.

  • Cookies indirecte. Acest tip de cookies sunt folosite de companiile de marketing care plasează reclame pe site-uri bazându-se pe comportamentul dumneavoastră de vizitare a paginilor de internet.

  • Google Analytics. Folosit pentru a colecta date anonime de la vizitatori.

CIP-BG folosește cookies pentru:

  • a vă permite să navigați cu rapiditate de la o pagina la alta (cookies funcționale)

  • a salva informații furnizate la crearea contului pentru a nu mai fi nevoie să le reintroduceți la plasarea următoarei comenzi (cookies funcționale)

  • a înregistra data și ora vizitei dumneavoastră pe site pentru a obține un sumar al numărului total de vizitatori și al paginilor vizitate. Aceste date sunt folosite doar pentru a analiza vizitele pe site-ul nostru, sunt anonime și nu au scopul de a stabili identitatea dumneavoastră (Google Analytics)

  • a înregistra IP-ul dumneavoastră și informații despre browser-ul folosit (cookies non funcționale directe)

CIP-BG nu vinde, distribuie sau dezvăluie aceste informații unor terțe părți.

CUM PUTEȚI ȘTERGE COOKIE-URILE?

Pentru început ar trebui să știți că, odată cu ștergerea „cookie”-urilor, toate preferințele și setările referitoare la pagina web vor fi șterse. Asemenea, unele pagini web nu vor mai funcționa corespunzător sau unele funcții vor dispărea în cazul eliminării „cookie”-urilor.

Nu recomandăm, din aceste motive, optarea respingerii „cookie”-urilor atunci când vizitați pagina noastră web. Cele mai multe browsere acceptă „cookie”-urile în mod automat, dar dvs. puteți schimba această opțiune în funcție de browserul pe care îl folosiți. Pentru a face asta, în mod obișnuit, trebuie să accesați opțiunea „setări” sau „preferințe” a browserului. Pentru mai multe detalii puteți accesa unul dintre linkurile de mai jos:

Opera: https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/

Firefox: https://support.mozilla.com/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Safari: https://support.apple.com/en-us/HT201265

SECURITATE SI PROBLEME LEGATE DE CONFIDENȚIALITATE

Cookie-urile NU sunt viruși! Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou.

În general, browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-rilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Cookie-urile nu sunt periculoase, dar, pentru că prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informații între browser și website, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implică setări greșite ale cookie-urilor pe servere, care pot fi exploatate de către atacatori.

Este important să cunoașteți că dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorilor pe site-urile cele mai răspândite și utilizate printre care Gmail, Yahoo, Youtube și altele. Există câteva măsuri de siguranță de bază pe care le puteți adopta pentru a naviga în siguranță cu ajutorul cookie-urilor.

  • particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securității utilizării cookie-urilor. Puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și al datelor personale de acces. Dacă utilizați calculatorul împreună cu alte persoane, puteți seta browserul pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.

  • instalați-vă și updatati-vă constant aplicații antispyware.

  • asigurați-vă că aveți browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

VERSIUNI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Această Politică de confidențialitate este în vigoare de la 01 mai 2018.
Această Politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice versiune actualizata se va aplica în termen de 15 zile de la publicarea acesteia pe site-ul CIP-BG.